KoncerttilbudPersonen bagCD'er og noderKoncertarrangør

Koncertarrangør - koncertformidling

Sideløbende med sin karriere som udøvende musiker beskæftiger Henrik Rønnow sig også med koncertformidling og produktion. Han er initiativtager til en række store musikprojekter både indenfor klassisk og rytmisk musik og har løst opgaver for bl.a. Haderslev og Fredericia kommuner, virksomheder, foreninger og privatpersoner.

Henrik Rønnow har gennem sit virke i Slesvigske Musikkorps opnået stor erfaring med koncertplanlægning og produktion. Han har direkte kontakt til en lang række af de mest populære danske kunstnere og et godt netværk indenfor musikbranchen generelt.

Henrik Rønnow var i en årrække formand for Foreningen Alskoncerten.dk, der hvert år står bag open air koncerten En Søndag på Als i Augustenborg Slotspark.
I 2013 er Henrik Rønnow tilknytte koncerten som kunstnerisk konsulent.

Læs mere på www.alskoncert.dk

Henrik Rønnow påtager sig planlægning af koncerter, herunder kontakt til solister, musikere og teknik, samt sparring og rådgivning i forbindelse med koncerter, events med mere.

I 2008 havde Henrik Rønnow ansvaret for gennemførelsen af to koncerter i Haderslev med verdensstjernen Barbara Hendricks.

Tidligere har han stået bag promenadekoncerter i Fredericia med bl.a.
Brdr. Olsen, Jesper Lundgaard, Finn Nørbygaard, Trine Gadeberg og
Randers Kammerorkester.

 

Søvejen 9, Vedbøl | 6500 Vojens | Tlf. 7554 5577 | Mobil 2022 0577 | hr@trompetmusik.dk