KoncerttilbudPersonen bagCD'er og noderKoncertarrangør

Messingtrio

Det sidste nye skud på stammen af musikalsk samarbejde er en messingtrio, som Henrik Rønnow har etableret sammen med kollegerne i Slesvigske Musikkorps, hornisten Inge Haaning og basunisten Mette Krüger.

Trioen har bl.a. optrådt i forbindelse med overrækkelsen af JydskeVestkystens Kulturpris i 2011 samt ved en koncert i Haderslev Kammermusikmusikforening.

Repertoiret er udfordrende, humoristisk og nærværende - ofte præget af den fysik, der kendetegner messinginstrumenter. Men musikken er også sart og svævende og serveres med en legende lethed. Mødet med messingtrioen er med andre ord en intens oplevelse for publikum.

Messingtrioen med trompetisten Henrik Rønnow, hornisten Inge Haaning og basunisten Mette Krüger tilbyder koncerter med eller uden pianist / organist. Koncerterne er velegnet til kirker, kammermusikforeninger eller som et festligt indslag ved møder, generalforsamlinger med mere.

”Samarbejdet med Mette og Inge er som en musikalsk legeplads. Det er udfordrende, morsomt og samtidig benhårdt. Her mærker man for alvor messinginstrumentets fysiske udfordringer. ”
– Henrik Rønnow

Medvirkende: Trompetist Henrik Rønnow, hornist Inge Haaning og basunist Mette Krüger (+ evt. pianist eller organist)
Koncertvarighed 1-2 timer.
Honorar fra kr. 7.500,-

Søvejen 9, Vedbøl | 6500 Vojens | Tlf. 7554 5577 | Mobil 2022 0577 | hr@trompetmusik.dk
x