KoncerttilbudPersonen bagCD'er og noderKontakt

Underholdning

Trompetist Henrik Rønnow har for længst slået sit navn fast som populær underholder, hvor festlig trompetmusik bliver serveret med et humoristisk glimt i øjet.

Henrik Rønnow puster liv i musical hits og diverterer med trompet bravur numre krydret med ballader og populære klassikere. Musikken binder han sammen med muntre historier.

Henrik Rønnow optræder solo eller sammen med pianisterne Carl Ulrik Munk-Andersen og Bjørn Elkjær. Han har et unikt netværk til nogle af landets populæreste kunstnere. Det giver mulighed for at tilbyde helt specielle koncertoplevelser.

Trompetist Henrik Rønnow på scenen sammen med skuespilleren og sangeren Kurt Ravn og pianisten Carl Ulrik Munk-Andersen ved sommerkoncerten på Tørning Mølle.


Et uforglemmeligt indslag

Giv dine bekendte, dine forretningsforbindelser eller dig selv et uforglemmeligt, festligt, musikalsk indslag!

Runde fødselsdage, bryllupper og andre mærkedage — receptioner og åbent hus arrangementer bliver ekstra festlige med et musikalsk indslag — evt. som en overraskelse til værten eller gæsterne.

Et trompetindslag kan være den uventede start på mødet, det planlagte eller overraskende indslag ved generalforsamlingen eller det vigtige møde.
Musikken skærper sanserne, tryllebinder og skaber opmærksomhed.


 

Søvejen 9, Vedbøl | 6500 Vojens | Tlf. 7554 5577 | Mobil 2022 0577 | hr@trompetmusik.dk
-