Henrik Rønnow - medlem af Haderslev Byråd

Som nyvalgt medlem af Haderslev Byråd ønsker jeg at være med at tage ansvar for udviklingen i Haderslev Kommune.

Som medlem af Udvalget for Børn og Familier samt Udvalget for Sundhed og Forebyggelse er der nogle områder, der særligt vil have min opmærksomhed.

På skoleområdet er det vigtigt, at vi får skabt tillid mellem lærere, skoleledere og politikere. Sammen skal vi udvikle skoleområdet og implementere den nye spændende skolereform. Som nyt byrådsmedlem har jeg ikke "aktier" i konflikten på skoleområdet i foråret 2013. Jeg har tillid til at lærerne og skolelederne kan løfte de opgaver, de står overfor. Det er dem, der gennem deres daglige virke ved, hvad der skal til for at skabe det bedste miljø for vores børn. Jeg er klar til at lytte til lærerne og skolelederne.

På sundhedsområdet er det vigtigt, at vi får skabt de bedste vilkår og rammer om de sundhedscentre, der i første omgang skal etableres i Haderslev og Vojens. Vi skal satse på forbyggelse, og vi skal sikre at alle får adgang til tilbudene fra det offentlige sundhedssystem.

Som lovet i valgkampen, vil jeg i det daglige byrådsarbejde arbejde på

  • at styrke kultur-, idræts- og foreningslivet
  • at skabe lige vilkår for alle
  • at styrke fællesskab, frivilligt arbejde og social ansvarlighed

Jeg vil arbejde for en sund og bæredygtig udvikling både i byerne og på landet. Arbejde for at gøre det attraktivt at bosætte sig og leve i Haderslev Kommune.

Jeg vil arbejde på at give virksomhederne de bedst tænkelige vilkår og på at skabe de bedste forudsætninger for at der skabes nye arbejdspladser.

Økonomisk ansvarlighed er en forudsætning. Der skal sorte tal på bundlinjen.

Du kan følge mig på Facebook - søg på Henrik Rønnow i Haderslev Byråd

Søvejen 9, Vedbøl | 6500 Vojens | Tlf. 7554 5577 | Mobil 2022 0577 | hr@trompetmusik.dk