Henrik Rønnow i Haderslev Byråd

Personlig profil

Jeg er gift med Glennie, der er sygeplejerske. Sammen har vi Jacob på 19 og tvillingerne Rasmus og Frederik på 16. Vi bor i naturskønne omgivelser i Vedbøl, tæt ved Vedsted.

I mere end 25 år har jeg været ansat som trompetist ved SMUK - Slesvigske Musikkorps. Derudover er jeg aktiv både som trompet solist, foredragsholder og konsulent.

Jeg har været formand for skolebestyrelsen i Vedsted og formand for Landsbyforeningen for Vedsted og Omegn. Jeg har været med til at etablere Haderslev Sangakademi og var i to år administrativ leder af akademiet. I dag fylder de politiske opgaver en meget stor del af mit liv, men jeg stortrives i det politiske liv.

Jeg arbejder engageret og målrettet - søger indflydelse og skaber resultater. Jeg lægger vægt på at skabe vækst og udvikling.

Tillid, åbenhed og vilje til samarbejde er nøgleord for mig.

Jeg har valgt at tage aktiv del i kommunalpolitik, fordi jeg gerne vil sætte mit præg på udviklingen i Haderslev Kommune. Jeg tror på en positiv fremtid og på fortsat udvikling.

Jeg blev valgt ind i Haderslev Byråd ved kommunalvalget den 19. november 2013. Jeg er formand for Udvalget for Børn og Familier, 2. viceborgmester og medlem af Økonomiudvalget.

Jeg er gruppeformand for den socialdemokratiske byrådsgruppe.
 

 

Søvejen 9, Vedbøl | 6500 Vojens | Tlf. 7554 5577 | Mobil 2022 0577 | hr@trompetmusik.dk